Gutter på 7 år fra Hof viser positiv holdning i Strømsgodset Cup

Postet av Jan Roar Jensen den 7. Mai 2024

I den årlige Strømsgodset Cup viste unge fotballspillere fra Hof en imponerende holdning og entusiasme, til tross for utfordringene de møtte på banen. Guttene, alle syv år gamle, deltok i turneringen og konkurrerte mot lag fra Tønsberg, Strømsgodset og Eggedal. Selv om de tapte alle fire kampene, var det en sterk følelse av glede og tilfredshet blant spillerne da de mottok sine velfortjente premier.

Guttene fra Hof sto overfor en tøff utfordring da de møtte lag fra Tønsberg, Strømsgodset og Eggedal under Strømsgodset Cup. Til tross for at de ikke klarte å sikre seier i noen av kampene, viste de en imponerende holdning og iver på banen. Etter hver kamp var det smil og latter blant spillerne, som viste en inspirerende holdning til sporten.

Trenerne og foreldrene var imponert over guttenes positive holdning og innsats på banen. "Det er virkelig fantastisk å se hvordan guttene holder hodet høyt og fortsetter å gi alt, selv når utfordringene er store," sa en av trenerne. "Deres dedikasjon til sporten er en ekte inspirasjon."

Foreldrene til guttene var enige og uttrykte sin stolthet over barnas holdning og dedikasjon til fotballen. "Vi er så stolte av guttene våre for deres innsats og glede de viser på banen," sa de. "Selv om resultatene kanskje ikke var det viktigste, så var det fantastisk å se dem konkurrere og ha det gøy sammen."

Selv om guttene ikke vant på resultattavlen, var det tydelig at de vant på andre måter. Deres positive holdning, utholdenhet og lidenskap for sporten er hva som virkelig gjør dem til vinnere. Med den rette holdningen og støtten fra sine trenere og foreldre, er det ingen grenser for hva disse unge fotballspillerne fra Hof kan oppnå i fremtiden.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Jan Roar Jensen