Tjøme jentecup 22-23. september 2023

Postet av Jan Roar Jensen den 28. Sep 2023

Fredag 22.spetember troppet det opp 11 spente 2013-2014 jenter på Best i Hof. Etter å ha funnet ut hvem som skulle sitte hvor gikk turen til Tjøme for å delta på jentecup. Etter 1 times kjøring svingte bilene inn mot Lindhøy skole hvor vi skulle overnatte. Vi fikk sjekket inn på skolen og fant veien inn i vårt klasserom for natten. Der ble madrasser blåst opp og senger redd opp. Etter dette var det en skrubbsulten gjeng som kastet seg over Taco-middagen. Alt smakte ikke likt som hjemme, men alle fant seg noe de likte. Det var god stemning rundt langbordet og alle gledet seg veldig til at diskoteket skulle åpne. Etter å ha stylet seg med hårspray, fletter og flotte antrekk tok vi turen til Tjømehallen som lå rett ved siden av klasserommet vårt. Der fikk vi litt ekstra pynt i form av noen glowsticks i alskens farger. Etter å ha danset og lekt fra oss gikk vi tilbake til klasserommet og hoppet i pysjen. Der hadde vi en hyggelig og rolig kveld med gåter og vitser. Barna var kjempeflinke til å huske vitser og fortelle de. Det er ikke alltid lett å få sovne når en ikke er hjemme i sine vante omgivelser, men alle sovnet til slutt og det før klokken hadde slått 00.00. Etter «solide» 7 timers søvn, noen mer og noen mindre, entret vi spisesalen og inntok en god frokost. Etter en liten stund var frokost inntatt, tenner pusset, drakta var på og klasserommet tømt. Da var det endelig på tide å spille noen kamper. 

I første kamp klokka 09.00 møtte vi Nøtterøy. Det virket som om Hof-laget ikke helt hadde våknet og det utnyttet motstanderne til det fulle. De hadde noen spillere som utpreget seg både når det gjaldt dribling og avslutning og de satte inn 7 mål før dommeren blåste av etter 25 minutter spilt. I andre kampen møtte vi Monolitten, her tapte vi 3-0. Vi var mer til stede her og det var mye bra spill. Når siste kampen skulle spilles hadde vi våknet skikkelig og spillerne kjempet hardt, men det ville seg ikke på denne kampen heller og vi tapte 2-0. Her var det mange gode enkeltprestasjoner samt mye godt lagspill. Thea gjorde i tillegg en kjempe innsats som keeper på denne kampen. 

Etter å ha fått noen flotte pokaler og sunget heiaropet til laget vendte vi snuten hjemover igjen. Stemningen var god selv om vi ikke hadde fått inn noen mål og vi var enige om at vi hadde hatt det skikkelig moro på Cup. Mange av spillerne lurte allerede på når neste cup var, så da kan det vel regnes som en suksess. Tusen takk for spons fra styret, vi har hatt det skikkelig moro! 


De som deltok var: Alma Sofia Herland, Eline Wassengen, Emma Lia Nedrebø, Erle Sveri, Iben Tyse, Katharina Rønningen, Lina Gjesmoe Follerås, Malin Langtangen, Novella Auen, Sara Anastazja Zachariassen og Thea Rønneberg Furuheim.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.