Evaluering av 2009 spillere.

Postet av Jan Roar Jensen den 25. Okt 2021

Mohammad.

En kriger er født! Du viser en fin side i dag, ved å tilby deg å varme opp med Rjukan. På ditt beste er du den som krummer nakken og løper til du stuper. Vi trenger en Mohammad som alltid velger det!  Du får vondt når vi taper og det er bra! Det skal vi hjelpe deg med å unngå! Du går foran som en leder i motgang, fortsett å vær den gutten, både på og av banen

 

Alette, 

vår judojente! Du har en sterk vinnervilje, og plukker opp momenter fort. Det er selvfølgelig mye å lære om fotball, men du har det grunnleggende på plass. Jeg skal hjelpe deg med de neste stegene i løpet av vinteren. Du er sprek som et uvær, og det er gøy å se at du misliker å tape. Tusen takk for ditt bidrag i gruppa. Jeg gleder meg til fortsettelsen gratulerer.

 

Emilian, 

pliktoppfyllende til 1000, det er aldri nei i din munn, og det er selv når du kjemper mot tårene i skuffelse av bom, aldri tegn på at du gir opp for laget. Du er sterk teknisk og veldig godt trent, du har blitt mye tøffere i dueller, og jeg gleder meg til du slår ut i full blomst i kamp 😀 takk for din lojalitet og innsats. Gratulerer

 

Ludvig, 

du er kanskje min største hodepine og min største stjerne. Du balanserer på en knivsegg i kamper. Du har veldig gode ferdigheter, som du ikke alltid klarer å bruke riktig. Du hater å tape, og det er deilig. Sammen skal vi klare å kanalisere de kreftene til positive bidrag på banen. Det er greit at det skal være vondt å møte deg, men du skal også ha med deg ballen ut av duellene. Jeg gleder meg til fortsettelsen. Takk for dine bidrag. Gratulerer

 

Hannah: 

Du er en flott jente som jeg er veldig glad for at har starta på laget! Du er sprek som et uvær, og du har masse fotball i kroppen .du forstår spillet godt, og på dine beste dager, er du nesten umulig å passere! Du er undrende, og spørrende, og det er jeg glad for. Det gjør at jeg også må tenke meg godt om, og det bidrar til fellesskapet. Tusen takk for dine bidrag i år, jeg gleder meg til fortsettelsen. 

 

Daniella, 

kjære Dani. Gratulerer med videre deltakelse på sonelaget. Det er veldig veldig gøy, og jeg ser at du vokser med dette. Jeg lover deg at jeg skal gi deg best mulig bistand på reisen, så du må vite at du alltid kan pirke meg på skulderen, om det er noe rundt det du lurer på. På laget, er det utrolig gøy å se dine bidrag. Du har fotball i kroppen, og det er lett å se at du forstår. Vi skal bruke den neste sesongen på å forsterke dine offensive bidrag. Det gleder jeg meg til 😀

 

Simen, 

min førstefødte, vi er i en trener sønn situasjon. Jeg synes det går veldig fint. Jeg er veldig stolt av den du er i gruppa. På ditt beste står du fram som en leder på banen, og jobber 100% for laget. Jeg ønsker at du neste sesong bærer kapteinsbindet, det er vanskelig som pappa og gi til sin egen sønn ,men det er din rolle overfor de andre på laget som gjør at du velges til denne rollen!

Jeg lover deg at om du fortsetter å gi av deg selv, så vil du merke at det slår positivt tilbake til deg! Takk for innsatsen.

 

Martyna, 

hva skal jeg si. Vi tapte så det sang mot Larvik på torsdag. Men du spilte sentral midtbane som om du aldri hadde gjort noe annet. Du er utrolig pliktoppfyllende og du har veldig mye fotball i deg. Du bidrar sterkt på laget, og om denne utviklingen fortsetter, så vil jeg gjerne nominere deg i neste runde på jentenes sonelag. Du er en ganske stille jente men du snakker med beina, dvs at du viser dine ferdigheter isteden for å fortelle om de. Det er en god egenskap, Tusen takk for dine bidrag i år, gratulerer.

 

Malin, 

kjære Malin, takk for din tilstedeværelse, du er alltid blid, det er en fantastisk fin egenskap å ha i et lag. Du har tatt veldig mange steg i høst og det er veldig fint å se hvordan du tar til deg kunnskap om spillet, det er gøy å se hvor fort du plukker opp nye ting. Med litt flere timer med fotball, så kommer dette til å bli veldig bra neste sesong. Tusen takk for dine bidrag i år, gratulerer

 

Leander Jensen,  

83 timer i sommer! For meg er det en gutt før og en etter sommerferien. Du har tatt enorme steg i sommer! Og jeg vil gjerne hjelpe deg med å ta de neste stegene. Du har blitt sterkere i kroppen, du har blitt lettere i steget, og dette totalt sett gjør at du nå har en mye bedre tilstedeværelse i kampene. Takk for ditt bidrag, jeg gleder meg til du slipper unna vonde bein :) og krysser fingrene for at det ikke er langt unna. Takk for innsatsen!

 

Stefan, 

den tenkende! Jeg er veldig glad for at du har meldt deg inn i laget- du er en flott tilvekst. Du har noen ferdigheter, som jeg er sikker på at vil utvikle seg videre med bratt læringskurve. 2 ganger har du sagt noe til meg, som har gjort meg veldig glad. 1. Din første kamp mot Gullaug. Du ville bli bytta ut etter få minutter, jeg skjønte ikke hvorfor men grunnen din var at du ikke forsto hva du skulle gjøre. Den andre gangen var på torsdag, da du på sidelinjen sier, vi trener altfor lite, vi har for mange unnskyldninger til ikke å trene. Begge deler vitner om at du ønsker å gjøre det godt! Takk for innsatsen.

 

Mathias - 

Tusen takk for at du er med hit i helga. Det er viktig for meg å få si noe til alle som har vært med på sesongen. Vi håper også at du vil være med videre!! Jeg opplever deg som en veldig hyggelig gutt, som alltid står på for laget. Du er en av de jeg alltid satt opp tidlig i lagoppstillinga når jeg syr sammen laget. Du er en flott gutt og god spiller som jeg håper vi får se videre i Hof drakt :) Rtter 6 år rundt laget har jeg blitt glad i deg, og jeg håper ikke at reisen vår slutter etter denne sesongen. Takk for innsatsen!

 

Magnus, 

Du har tatt enorme steg i år. Bare tilbake på vårsesongen, slet vi med høye skuldre og pasninger i gærn retning. Det har skjedd mye, og for meg  på torsdag å få se hvordan du skar inn i banen fra din høyre midtbaneposisjon og stoppet deres angrep var som balsam for sjelen! Du husker situasjonen! Du leste spillet! For meg betyr det at du har begynt å tenke fotball :) Takk og gratulerer. Takk for innsatsen i 2021!

 

Hurv. 

Du får stadig skryt av motstanderens trener, og det er ikke uten grunn. Du har veldig mye bra egenskaper i deg, du er uredd og pliktoppfyllende, du kan bli en veldig god keeper og det håper jeg du ønsker å bli :) Du er også en veldig fin gutt i troppen, som alltid har en positiv innstilling! Jeg må også smile litt da du kaller meg trener. Som om du ikke husker hva jeg heter :)

 

Marko, 

du kan bli veldig god! Du er liten og kvikk, og du har mye grunnleggende sport i kroppen. Jeg er supergla for at du er med på laget, og jeg gleder meg til å se fortsettelsen. Jeg opplever deg som en positiv gutt, med et ønske om å hjelpe laget, det er helt suverent! Jeg håper du fortsetter utviklingen din, og lover deg at du gjennom vinteren kan lære mye som gjør at du kan prege kamper i enda større grad 😀

 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.