Bruker- og besøksundersøkelse - skitunnel

Postet av Hof IL den 31. Mar 2016Holmestrand Skitunnel AS (HST) gjennomfører en forstudie med sikte på å bygge om den gamle biltunnelen i Holmestrand til et helårs anlegg for langrenn, skiskyting, curling og paraolympics vinteridrett. Tunnelen eies av Vestfold fylkeskommune. Studien skal være ferdig 15. september 2016 og vil danne grunnlaget for at HST kan overta tunnelen.
En del av forstudien innholder en undersøkelse om bruker- og besøksprofil som skal være besvart innen 1. mai 2016. Når du trykket på linken nedenfor kommer du til noen få spørsmål som vi ber deg svare på. Svarene bearbeides for oss av Senter for Idrettsanlegg og Teknologi ved NTNU i Trondheim.

https://gudrunr.typeform.com/to/QEkXUo

Vi ber om at både aktive og ikke aktive i alle aldre - enten du er medlem av et idrettslag eller ikke - klikker på linken og svarer på spørsmålene. Ikke vent ett sekund - trykk på linken (+control), gi svar, gi en eventuell kommentar mot slutten og trykk til slutt på sende-knappen.

Lykke til!

Med vennlig hilsen
Øyvind Kvaal
Styreleder/daglig leder
Tele: +47 900 76 910
Email: oekvaal@online.no

Mer informasjon om skitunnelen finner du her:


1 Kommentar

Kommentarer

  • Hof IL

    Vi minner om bruks- og besøksundersøkelsen for helårs ski- og skiskytteranlegg i Holmestrand. Vi ber om at undersøkelsen besvares raskest mulig og senest innen utgangen av april. Det er så langt kommet inn 440 svar. Vi skulle gjerne doblet antallet. Klikk på linken + Control: https://gudrunr.typeform.com/to/QEkXUo Du finner informasjon om prosjektet på hjemmesiden www.holmestrandskitunnel.no Mvh Øyvind Kvaal Daglig leder/styreleder

    14 april 2016
— Guest