Sommarland Cup 2-4 juni 2023

Postet av Jan Roar Jensen den 14. Jun 2023

 

 

 

 

 

 

REISEBREV - Hof gutter og jenter 2010/2011 på Bø i Sommarland cup 2-4 juni 2023

En spent gjeng på 10 gutter, 2 jenter, 2 trenere, 1 lagleder og 4 foreldre møtte opp på Best Hof fredag 2 juni, klare for fotballcup i Bø og en helg i strålende solskinn. Vi fordelte folk og bagasje i fem biler og satte kursen mot Bø. Bilene var mildt sagt stapp fulle av bagasje 😊

På Notodden tok vi en rast og spise-stopp. Vi bestilte pizza fra Pizzabakeren og supplerte med brus fra butikken. Stemningen var god, matlysten stor, energinivået høyt og samholdet i gruppa helt perfekt.

Et bilde som inneholder klær, utendørs, person, sko

Automatisk generert beskrivelse   Et bilde som inneholder klær, utendørs, sko, person

Automatisk generert beskrivelse

Vel fremme i Bø ble vi installert på Bø ungdomsskole. Guttene og pappaene fikk et klasserom og jentene og mammaene fikk et eget klasserom – med connecting door. Madrasser ble blåst opp, sengeplasser fordelt, bagger ble pakket ut og godteri og godsaker fløt. Det var ble stor aktivitet i ballbingen i skolegården utover kvelden, og mammaene tok seg en sonderingstur for å se hvor kampene skulle spilles dagen etter – ca. 20 minutters gåtur. Etter en liten prat på kvelden valgte vi å ta en litt tidlig kveld ettersom vi skulle tidlig i gang lørdag morgen.

Et bilde som inneholder innendørs, Menneskeansikt, vegg, klær

Automatisk generert beskrivelse Et bilde som inneholder innendørs, Bagasje og bager, klær, vegg

Automatisk generert beskrivelse   Et bilde som inneholder innendørs, vegg, scenebilde, møbler

Automatisk generert beskrivelse

Etter en god natts søvn (for noen) var det opp klokken 06.00 lørdag morgen. Barna ikledde seg fotballdrakt og utstyr, ble påtvunget solkrem, så bar det i vei til felles frokost i Gullbring Kulturanlegg. Der disket de opp med brødskiver, et lite  Et bilde som inneholder klær, person, innendørs, bord

Automatisk generert beskrivelseutvalg av pålegg og juice. Alle var ikke like sultne og alle var ikke like våkne, men stemningen var stigende. Vi smurte niste og så kjørte vi mot banen, der første kamp skulle spilles allerede klokken 08.00 mot Gjerpen IL.

Laget varmet opp og var veldig klare for kamp – denne kampen skulle vi vinne! Og det gjorde vi! Laget kjempet på, og vi fikk til slutt to mål, og vi slapp bare inn ett – så når dommeren blåste av, sto det 2-1 til Hof 😊 En god start på en tidlig lørdag morgen.

 

 

Et bilde som inneholder person, sport, utendørs, idrettskonkurranse

Automatisk generert beskrivelseEt bilde som inneholder person, gress, sport, idrettskonkurranse

Automatisk generert beskrivelse

 

 

 

 

 

Et bilde som inneholder utendørs, gress, sport, idrettskonkurranse

Automatisk generert beskrivelse

Sola stekte, og det var lite skygge å finne, så vi fylte på med mer solkrem. Neste kamp var ikke før klokken 12.40, så tiden gikk med til å se litt på de andre kampene, spille litt fotball, handle litt i kiosken og diverse. Samholdet var bra, alle var glade og fornøyde.

Et bilde som inneholder gress, utendørs, himmel, tre

Automatisk generert beskrivelseEt bilde som inneholder utendørs, person, gress, himmel

Automatisk generert beskrivelse    Et bilde som inneholder person, utendørs, sko, sport

Automatisk generert beskrivelse

Neste kamp var mot Ski IL. De var raske og veldig høye, så vi så at motstanden kunne bli tøff, men kampen skulle spilles og vi skulle gi alt – så spillerne var klare. Men dessverre ble motstanden for stor og vi tapte 8-0. Det var kjedelig, men spillerne tok det ok, og valgte å fokusere på alt det som skulle skje resten av dagen. Siste kamp var spilt, og nå sto middag, FA cup finale og kveldsbading i sommerland i Bø for tur.  

Middagen ble også inntatt i Gullbring Kulturanlegg, kyllinggryte sto på menyen, og det gjaldt å spise raskt ettersom mange ville tilbake til skolen å se på FA cup finalen mellom Manchester United og Manchester City som startet kl. 16.00. Det var rigget opp til storskjerm på gutte-klasserommet 😊Tre spillere og tre foreldre valgte å dra rett til sommerland, mens de andre så kampen. Kampen endte for øvrig 2-1 til Manchester City – til glede for noen, og til skuffelse for andre. Men badeland ventet, så skuffelsen ble raskt glemt.

Alle cupdeltakere hadde inngang til kveldsbading i sommerland og der koste vi oss i to hele timer. Det meste av attraksjoner ble prøvd, men «strømmen» var nok mest populær og hadde minst kø 😊Store bamser ble vunnet i basketballkurv kasting, store is ble inntatt og det var mange smil å se over det hele.

Et bilde som inneholder lekeplass, skli, utendørs, tre

Automatisk generert beskrivelse   Et bilde som inneholder utendørs, himmel, person, mann

Automatisk generert beskrivelse Et bilde som inneholder svømmebasseng, utendørs, Fritidssenter, person

Automatisk generert beskrivelse Et bilde som inneholder bil, kjøretøy, Bilsetetrekk, Landkjøretøy

Automatisk generert beskrivelse

Søndag hadde vi første og siste kamp klokken 12.40, så vi fikk muligheten til å sove litt lenger, og dro til frokost klokken 9.30 – da var det atskillig mer folk i frokostsalen enn klokken 06.30 dagen før. Men mat fikk vi, og matpakker ble smurt, så bar det tilbake til skolen for å rydde og pakke, før vi dro til banen – klare for siste kamp. Beste lag i hver gruppe gikk videre til finale, og når Ski IL vant enda en kamp, mot Gjerpen IL, var det ingen mulighet for oss til å komme videre. Men SK Nord som var vår motstander i siste kamp, måtte slå oss med 13 mål for å vinne gruppa, og det bestemte vi oss for at de ikke skulle få lov til. Så vi kriget og kjempet i siste kamp, med Ski IL som heiagjeng, og vi klarte målet vårt. Vi tapte 8-0, men for en kamp de spilte, og for et samhold – vi var kjempefornøyd med resultatet. Vi ble takket behørig av Ski IL fordi vi hjalp dem å vinne gruppa.

Et bilde som inneholder utendørs, gress, himmel, lekeplass

Automatisk generert beskrivelse

Etter siste kamp dro vi til Sommerland i Bø nok en gang, der tilbrakte vi tiden frem til stengetid klokken 17.00. Da var vi alle fornøyde, men slitne og klare for hjemreise. På hjemveien stoppet vi på Burger King i Notodden og tok et siste felles måltid. Både barn og voksne var ved godt mot og veldig fornøyd med en vellykket cuphelg.

Sommerland i Bø cup kan virkelig anbefales, og vi oppfordrer de yngre lagene i Hof IL til å prøve å få med seg denne cup’en til neste år. 

Med vennlig hilsen

Pia og Trude

Lagleder og trener Hof GJ 2010/2011


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.