Håndballhelg i Hofhallen

Postet av Thorleif Rustad den 8. Mar 2019Nå begynner det å bli klart for storinnrykk til Hof Hallen. 

Hele 13 lag skal spille minitturnering i løpet av lørdagen. Fra Hof vil det være J8 som skal spille. Vi forventer minimum 100 stk som kommer innom iløpet av lørdagen av både stort og smått, ungt og gammelt. De første kampene begynner kl. 10 og vi er ferdige ca. kl. 17. 

Vi vil ha en kafeteria i skolekantantina, der vil det være noe for enhver smak. I kiosken så ha vi fått mange lokale birdragsytere som har sponset oss med diverse ting. Vi må nevne Joker som er hovedsponsor, deretter har disse andre også vært med å bidratt: Glenne bygg, Kiwi Hof, Hof kro og kaffe, Hof miljøservice og Tannlegene i Sparebankgården i Holmestrand. Og det må også en stor takk til ALLE som stiller opp på dugnad hele helgen. Dette ville ikke ha gått uten så mye hjelp.

 Bare en liten time etter turneringen, kl. 18, så er det Gutter12 laget vårt som skal ut i bresjen. De skal spille mot Ramnes. 

Vi tar deretter en liten pause frem til SØNDAG. Da er det Jenter13 laget vårt som skal spille mot Larvik Turn 2. De spiller sin kamp kl. 12.

 

Legg gjerne turen innom Hof hallen i helgen, ta en kaffekopp og hei på våre unge og lovende håndballspillere. Men vis Fair play, hva vil det si for dere publikummere? Det er å vise respekt for dommeren og respekt i hallen.                                                

VELKOMMEN!! 
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.